Τρόποι Πληρωμής

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Σε κάθε περίπτωση η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος Εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρική πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

β) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της εταιρείας μας :

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από κατάστημα». Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.

γ) Πληρωμή με κατάθεση στο λογαριασμό μας

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε λογαριασμό θα πρέπει να πραγματοποιείτε κατάθεση στον λογαριασμό μας στην τράπεζα Πειραιώς. Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα τα έξοδα του εμβάσματος επιβαρύνουν τον εντολέα. Η αποστολή της παραγγελίας θα γίνεται μετά την επιτυχή κατάθεση τον χρημάτων και την εμφάνισή τους στον λογαριασμό μας. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να σας ζητηθεί να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email μας.

Σαν αιτιολογία κατάθεσης γράφετε το ID της παραγγελία σας και το όνομά σας.

Στοιχεία Λογαριασμού:

Δικαιούχος: Καρυακατζής Θωμάς

Αριθμός Λογαριασμού: 5188068130244

IBAN GR 970172188000518806130244

BIC PIRGRAA

ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ IRIS ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 6976184853

εσπ2
εσπα1